Gratis verzending! Doordeweeks: vóór 22:00 besteld, morgen in huis (Let op: de pakketbezorging heeft het in deze periode erg druk).
eco-vriendelijk materiaal
Keramiek
keramiek
stoot niet om
vaatwasserbestendig

of koop via bol.com

Vorige slide
Volgende slide

GIZMO voer- en drinkbakken

mooi én gebruiksvriendelijk

Op zoek naar design voer- en drinkbakken die mooi passen binnen jouw interieur? De GIZMO keramische voerbakken zijn de perfecte oplossing voor jouw huisdier! Doordat de voerbakjes verhoogd boven de grond hangen, zorgt dit voor een prettige eetpositie en houding voor jouw huisdier. De voerbakjes zijn gemaakt van keramiek en daardoor vaatwasser bestendig en makkelijk schoon te houden. De perfecte aanwinst voor ieder huisdier!

Verschillende maten & kleuren

De GIZMO voer- en drinkbakken zijn beschikbaar in de kleuren groen, wit, grijs, geel en roze. De 400ml bak is voor de kleinere eters als katten en de 850ml bak is voor de grotere huisdieren.

Prettige hoogte

Door de verhoogde standaard zorgt voor een goede houding voor jouw huisdier omdat deze niet ver hoeft te bukken om te eten en drinken. Dit kan bijdragen aan een vermindering van gewrichts- en spijsverteringsproblemen.

Eco-vriendelijke materiaal

De voerbakken zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek bevatten geen gevaarlijke stoffen. Daarnaast zijn ze gemakkelijk schoon te maken en vaatwasser bestendig.

Modern design

Het moderne design van de voerbakken zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Het eethoekje voor jouw huisdier hoeft niet lelijk te zijn!

Geef je nu op!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.
*Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met ons privacybeleid.
*Let op: alleen nieuwe abonnees en klanten zullen een e-mail ontvangen.