Gratis verzending! Doordeweeks: vóór 22:00 besteld, morgen in huis (Let op: de pakketbezorging heeft het in deze periode erg druk).
eco-vriendelijk materiaal
interactief
geschenkset
stressverlagend
Vorige slide
Volgende slide

GIZMO Kattenspeeltjes

mooi én leuk voor jouw kat

Wist je dat jonge binnenkatten minstens 30x per dag hun jaaggedrag moeten stimuleren om hun jachtinstinct te bevredigen? Met deze luxe kattenspeeltjes kun je jouw kat telkens weer nieuwe uitdagingen geven. Met de 7 verschillende speeltjes blijft het altijd interessant voor jouw dierenvriend en houd je hem in goede gezondheid. De set is het perfecte cadeau voor elke nieuwe kat-eigenaar!

Interactief & uitdagend

Spelen is voor een kat net zo belangrijk als eten en drinken: het houdt ze gezond. Spelen gaat verveling tegen, het prikkelt zijn natuurlijke jachtinstinct, het houdt zijn spieren en gewrichten gezond, het werkt goed tegen stress en depressie en vermindert gedragsproblemen.

Duurzaam materiaal

Elk kattenspeeltje is uniek en gemaakt van eco-vriendelijk sisal (agave vezels) dat natuurlijk, sterk en duurzaam is. Hierdoor kan jouw kat lang plezier hebben van de speeltjes.

Divers speelplezier

De set bevat 7 geluidmakende speeltjes om op verschillende manieren interactief te spelen: kattenhengel, touwring, speelmuisjes, balletje en gooi- & bijtspeeltjes.

Geschenkset

De GIZMO kattenspeeltjes set is het ideale cadeau voor jezelf of elke andere nieuwe kat eigenaar!

Geef je nu op!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.
*Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met ons privacybeleid.
*Let op: alleen nieuwe abonnees en klanten zullen een e-mail ontvangen.