Gratis verzending! Doordeweeks: vóór 22:00 besteld, morgen in huis (Let op: de pakketbezorging heeft het in deze periode erg druk).
eco-vriendelijk materiaal
groot formaat
houten poten
uitneembare binnenbak
Vorige slide
Volgende slide

MakeSure kattenbak

mooi én gebruiksvriendelijk

Zeg eens eerlijk, de meeste kattenbakken zijn niet het mooiste stuk interieur binnen jouw woning. Met de MakeSure Kattenbak is er eindelijk een kattenbak die ook nog eens een lust voor het oog is! Deze design kattenbak biedt een ruim en gebruiksvriendelijk toilet voor jouw kattenmaatje. Met uitneembare binnenbak, opbergruimte en geschikt voor elk interieur. Eindelijk een kattenbak die voldoet aan alle eisen!

Uitlooprooster

Het plateau aan de binnenkant zorgt ervoor dat wanneer jouw kat van het toilet afkomt, hij of zij een deel van het kattengrit onder de poten al kwijt is. Hierdoor blijft het grit waar het hoort en houdt jij een schoon huis.

Handige opbergruimte

In de uitklapbare wand zitten twee handige opbergmodules voor afvalzakjes en de kattenbakschep. Hierdoor heb je altijd alles bij de hand en blijft het huis netjes.

Easy-access opening

De handige voorzijde kun je openklappen waardoor je vrij de ruimte hebt om de binnenbak uit te nemen, te legen en schoon te maken. Hierdoor wordt het tussentijds zeven van het kattengrit geen gedoe meer.

Modern design

De kattenbak heeft een modern design dat in ieder interieur past. De houten poten en ronde vormen zorgen voor een elegante uitstraling. Eindelijk een kattenbak die je niet hoeft te verstoppen.

Geef je nu op!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.
*Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met ons privacybeleid.
*Let op: alleen nieuwe abonnees en klanten zullen een e-mail ontvangen.