Gratis verzending! Doordeweeks: vóór 22:00 besteld, morgen in huis (Let op: de pakketbezorging heeft het in deze periode erg druk).
eco-vriendelijk materiaal
interactief
geschenkset
stressverlagend
Vorige slide
Volgende slide

MakeSure Hola Cat Toy

Interactief en uitdagend

Wist je dat jonge binnenkatten minstens 30x per dag hun jaaggedrag moeten stimuleren om hun jachtinstinct te bevredigen? De MakeSure 3-in-1 Cat Toy & Food Maze is kattenspeelgoed dat op verschillende manieren gecombineerd kan worden om jouw kat diverse uitdagingen te geven. Zo blijft het altijd interessant voor jouw dierenvriend en houd je hem in goede gezondheid. Dit interactieve kattenspeelgoed is het perfecte cadeau voor elke nieuwe kat-eigenaar!

Interactief & uitdagend

Spelen is voor een kat net zo belangrijk als eten en drinken: het houdt ze gezond. Spelen gaat verveling tegen, het prikkelt zijn natuurlijke jachtinstinct, het houdt zijn spieren en gewrichten gezond, het werkt goed tegen stress en depressie en vermindert gedragsproblemen.

Modus 1: Doolhof

Door de kleine obstakelwandjes in het bord te plaatsen kun je je eigen doolhof creëren. Verdeel kattensnoepjes door het doolhof en plaats de deksel op het obstakelbord. Zo daag je jouw kat uit om op een speelse manier een snack te verdienen.

Door de obstakelwandjes op andere posities te plaatsen kun je de moeilijkheidsgraad verhogen en jouw kat elke keer een nieuwe uitdaging geven.

Modus 2: Racebaan

Draai het bord om en er ontstaat een racebaan waar het balletje in past. Dit spel kun je samen met jouw kat spelen om de band te vergroten. Laat de bal heen en weer gaan rond de racebaan en je kat zal hem terug stoten en najagen.

Verhoog de moeilijkheidsgraad door de deksel op de racebaan te plaatsen. De kat zal met zijn pootjes door de openingen proberen het balletje rond te laten gaan.

Modus 3: Jacht simulatie

 Aan de binnenkant van de deksel zit een haakje waaraan je speeltjes kan ophangen om het jachtinstinct van jouw kat te stimuleren. Hang het meegeleverde pluizige bolletje op en plaats de deksel op de bodem. Jouw kat zal het geweldig vinden om te jagen naar het pluizige bolletje om er daarna los mee te spelen.

Geef je nu op!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.
*Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met ons privacybeleid.
*Let op: alleen nieuwe abonnees en klanten zullen een e-mail ontvangen.